Toggle Navigation

 

Džigerica u sataraš sosu

Ovo morate probati, zbog specifične kombinacije.

Plativoo
Priprema

Džigericu propržiti na malo ulja, dodati 1 dl vode i seckan luk. Na polovini dinstanja dodati papriku i paradajz pelat i dinstati dok svi sastojci ne omekšaju. Na kraju začiniti dodatkom za jelo, crvenom mlevenom paprikom i brašnom i dinstati još par minuta.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Vreme pripreme

45 min.

Autor:

kuvarica cica

Sastojci

    • 500 g svinjske džigerice
    • 3 glavice crnog luka srednje veličine
    • 5 vecih paprika
    • 200 ml paradajz pelata
    • 1 kašika dodatka za jelo
    • 1 kašicica crvene mlevene paprike
    • 1 kašika brašna