Toggle Navigation

 

Gulaš sa pečurkama

veoma interesantna ideja

Plativoo
Priprema

Crni luk sitno naseckati. šampinjone očistiti i naseći krupnije. šunku iseckati na kockice. Upržiti luk, dodati pečurke, promešati, pa dinstati nekoliko minuta. Dodati alevu papriku, so, biber, suvi biljni začin, naliti vinom i nastaviti sa distanjem. Gulaš poslužite sa barenom testeninom i dosta svežeg peršuna.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ukidaki

Sastojci

    • 300 g šampinjona
    • 150 g šunke
    • 1 glavica crnog luka
    • 150 ml crvenog vina
    • voda
    • so
    • ulje
    • spiralna testenina
    • peršun
Ključne reči:
šampinjoni šunka crni luk vino