Toggle Navigation

 

Krompir torta

Služiti uz sezonsku salatu.

Plativoo
Priprema

Vatrostalnu posudu podmazati margarinom. Krompir iseći na kolutove i poredjati polovinu, odozgo staviti peršun, mešavinu začina, biber, suvi vrat i polovinu rendanog kačkavalja. Preostali margarin iseći na kockice i staviti odozgo. Poredjati preostali krompir i kačkavalj, poprskati uljem, zatvorirti alu folijom i peći 40 minuta na 180 stepeni.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ivana pesic

Sastojci

    • 800 g krompira
    • 350 g kačkavalja
    • 1 veza peršuna
    • 50 g margarina
    • 250 g svinjskog vrata
    • ulje
    • mešavina začina
    • biber