Toggle Navigation

 

Ratatuj

fino, brzo, lako...

Plativoo
Priprema

Sitno iseckati crni i beli luk. Patlidžan iseckati na kockice, posoliti i ostaviti da pusti sok. Tikvicu iseći na kockice. Papriku oljuštiti i iseći na kockice. Paradajz oljuštiti i iseckati na kockice. Na ulju propržiti luk, dodati paradajz, upržiti ga, pa dodati patlidžan, tikvice i papriku, posoliti i začiniti. Dinstati dok povrće ne omekša. Poslužiti posuto parmezanom.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ukidaki

Sastojci

    • 2 glavice crnog luka
    • 1 veci plavi patlidžan
    • 1 veca tikvica
    • 3 pecene paprike
    • 3 cena belog luka
    • 1 veci paradajz
    • so
    • 3 kašike maslinovog ulja
    • 40 g parmezana (za posipanje)