Toggle Navigation

 

Jasminine kokos štanglice

Brze i ukusne kokos štanglice.

Plativoo
Priprema

TAMNI DEO: Sastojke za tamni deo spojiti u jednu masu SVETLI DEO: Otopite margarin na laganoj vatri u posebnoj šerpici pa skloniti sa vatre i dodati sve ostale sastojke Tamni deo podeliti na dva dela i staviti u pravugaonu posudu dimenzija 20x32 cm . Staviti prvo tamni deo, iznad njega svetli deo, a zatim opet tamni deo. Poravnati i ostaviti da se stegne. Kolač seći na štanglice. 

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

Jasmina Agic

Sastojci

    • 500 g mlevenog petit keksa
    • 200 g šećera u prahu
    • 400 ml mleka
    • 4 kašike kakao praha
    • 200 g kokosa
    • 200 g šećera u prahu
    • 1 jaje
    • 120 g margarina
Ključne reči:
margarin kokos kakao šecer jaje