Kore: Umutiti belanca sa šećerom, a zatim dodati seckane lešnike i mleveni keks i sjediniti masu varjačom. Sipati u pleh obložen papirom za pečenje i peći koricu desetak minuta u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Tako ponoviti još 4 puta (potrebno je ispeći 5 korica za tortu).
Fil: Od litre mleka odvojite 2 dl i razmutite žumanca i puding, pa procedite kroz cediljku da nema grudvica. Ostalo mleko stavite da provri sa 16 kašika šećera i kada provri skuvajte fil. Ostavite fil da se dobro ohladi. Umutite margarin sa šećerom u prahu i sjedinite sa ohladjenim pudingom. Podelite na dva dela i u jedan dodajte otopljenu belu čokoladu, a u drugi deo otopljenu mlečnu čokoladu sa lešnikom i mlevene lešnike.
Filujte naizmenično: kora - braon fil, kora - žuti fil, kora - braon fil, kora - žuti fil, kora - braon fil. Okolo tortu dekorišite fondanom ili šlagom.