Toggle Navigation

 

Snežanin kolač sa višnjama

Čuvati u zatvorenoj kutiji da bi ostali mekani.

Plativoo
Priprema

Umutiti jaja sa šećerom pa dodati ulje, mleko, vanilu, brašno i prašak za pecivo. Preručiti u posudu za pečenje, posuti višnjama i peći oko 40 minuta na 190 stepeni. Ako vam je posuda veća samim tim će i kolač biti tanji pa skratite vreme pečenja.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

Snezana P

Sastojci

    • 3 jaja
    • 2 šoljice ulja
    • 4 šoljice šećera
    • 4 šoljice mleka
    • 6 šoljica brašna
    • 2 kesice vanilin šećera
    • 1 prašak prašak za pecivo
    • 300 g višanja
Ključne reči:
jaja šecer brašno višnje mleko