Kore: Za jednu koru dobro umutiti 3 belanca sa 3 kašike šećera, pa dodavati jedno po jedno žumance (3). Na kraju dodati 1 kašiku brašna i 2 kašike kakaa, pa smesu polako sjediniti mešajući kašikom. Izliti u pleh (38x26) obložen papirom i peći u zagrejanoj rerni na 200*C oko 10 minuta. Na isti način napraviti još 2 kore (3 ukupno).
Za prvi fil staviti 8 dl vode, 12 kašika šećera i višnje da provre. Sa ostatkom vode (1dl) razmutiti puding. Kada voda gde su višnje provri, izvaditi višnje i 1,5dl dobijenog soka za prskanje kora. U ostatku skuvati razmućeni puding, pa na kraju vratiti izvadjene višnje. Ostaviti da se ovaj fil prohladi.
Za drugi fil umutiti slatku pavlaku.
Filovati: kora, poprskati je sa 0,5dl.dobijenog soka od višanja, 1/3 prvog fila ,1/3 drugog fila, kora...Celu tortu premazati sa ostatkom (1/3) drugog fila, pa odgore na krupno narendati malo čokolade radi dekoracije.