Sjediniti sve sastojke u činiji i umesiti glatko testo.
Uzimati po malo mase i na radnoj površini dlanovima razviti u dužu traku. Umotati traku u oblik perece i poređati ih u tepsiju.
Premazati umućenim jajetom, posuti kimom i staviti da se peku u zagrejanu rernu na 220°C, oko 25 minuta.
Porcija za odraslu osobu - 30 g
Energetska vrednost porcije - 80 kcal
Natrijum - 78 mg
Masti - 2 g
Masti (%) - 23 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 7 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 11 %
Ugljeni hidrati - 13 g
Ugljeni hidrati (%) - 66 %
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 15 g
Energetska vrednost porcije - 40 kcal
Natrijum - 39 mg
Masti - 1 g
Masti (%) - 11.5 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 3.5 mg
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 5.5 %
Ugljeni hidrati - 6.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 33 %
Vlakna - 0 g