Meso iseći na kocke, staviti na zagrejano maslinovo ulje i ispeći sa svih strana.
Dodati isečen sušeni paradajz, naliti biljnom pavlakom, dodati gorgonzolu i kuvati dok se sir ne rastopi.
Zatim dodati njoke i promešati.
Servirati file sa njokama i poslužiti toplo.
Belančevine - 40 g
Belančevine (%) - 24 %
Masti - 28 g
Masti (%) - 37 %
Zasićene masti - 14 g
Holesterol - 118 mg
Ugljeni hidrati - 68 g
Ugljeni hidrati (%) - 39 %
Natrijum - 1141 mg
Vlakna - 5 g
Belančevine - 20 g
Belančevine (%) - 12 %
Masti - 14 g
Masti (%) - 18.5 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 59 mg
Ugljeni hidrati - 34 g
Ugljeni hidrati (%) - 19.5 %
Natrijum - 570.5 mg
Vlakna - 2.5 g