Piletinu iseći, začiniti i ispeći na zagrejanom ulju.
Pečenu piletinu urolovati u pršutu sa ruzmarinom, vratiti u tiganj, naliti vinom i još malo kuvati.
Pred kraj kuvanja uliti biljnu pavlaku, dodati parmezan i kratko prokuvati.
Servirati rolnice uz bareno povrće.
Porcija za odraslu osobu - 405 g
Energetska vrednost porcije - 440 kcal
Belančevine - 43 g
Belančevine (%) - 39 %
Masti - 19 g
Masti (%) - 43 %
Zasićene masti - 9 g
Holesterol - 93 mg
Ugljeni hidrati - 19 g
Ugljeni hidrati (%) - 18 %
Natrijum - 739 mg
Vlakna - 7 g
Porcija za odraslu osobu - 202.5 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Belančevine - 21.5 g
Belančevine (%) - 19.5 %
Masti - 9.5 g
Masti (%) - 21.5 %
Zasićene masti - 4.5 g
Holesterol - 46.5 mg
Ugljeni hidrati - 9.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 9 %
Natrijum - 369.5 mg
Vlakna - 3.5 g