Toggle Navigation

 

Boranija sa jajima i pavlakom

Odlicne za vrele dane

Plativoo
Priprema
Crni luk i sargarepu sitno iseckati.U posudu sipati malo ulja i staviti crni luk,dodati malo vode i dinstati.Zatim dodati sargarepu,posoliti mesavinom zacina,i ostaviti da dinsta jos tri minuta.U drugu posudu dodati boraniju i naliti vodom pa dinstati na tihoj vatri dok voda ne ispari.Na kraju boraniju ocediti i sipati u vatrostalnu ciniju.Preliti umucenim jajima sa pavlakom i peci u zagrejanoj rerni na 150 stepeni 30 minuta.
Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

djoleigi

Sastojci

    • 1 kg boranija\n1 glavica crnog luka\n1 sargarepa\nmesavina zacina\nso po ukusu\n4 jajeta\n1 pavlaka\nmalo ulja
Ključne reči: