Toggle Navigation

 

torta od cevapa

cevapi torti

Priprema
1 kg cevapa za nadev 2 krompira 2 jaja 150gr mladog sira 150 ml neutralne pavlake za kuvanje so biber vegeta po ukusu 150gr kackavalja rendanog priprema krompir izrendati osoliti pobiberiti jaja umutiti pa dodati neutralnu pavlaku dodati izgnjecen mladi sir posoliti po ukusu cevape sloziti u krug ako su visi od posude u koju se slazu nozem iseci vrhove zatim na dno tepsije staviti polovinu rendanog krompira pa na to staviti cevape i one odsecene delice cevapa ponovo staviti krompir ponovo cevape preliti sa prelivom staviti malo bibera pokriti folijom i staviti u rernu na 180 stepeni 60 minuta posle preko gotovog preliva staviti rendani sir i pustiti u iskljucenoj rerni da se otopi prijatno
Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

6

Sastojci

    • ćevapi
    • 1 kg ćevapa
    • 2 kom. krompira
    • 2 kom. jaja
    • 150 g mladog sira
    • kačkavalja
Ključne reči: