Toggle Navigation

 

FILETI SOMBORKE SA RENOM

UKUSNO

Priprema

PAPRIKU OPRATI, OČISTITI OD SEMENA, ISEĆI NA FILETE I U VEĆU VANGLU STAVITI PAPRIKE, šEĆER, SO, RENDANI REN, SECKANI PERSUN, DODATI VINOBRAN I KONZERVANS. NA KRAJU DODATI ESENCIJU I PROMEšATI. PAPRIKE TREBA DA ODSTOJE 24 SATA. POVREMENO IH PROMEšATI. POSLE 24 H SLOžITI FILETE U TEGLE I PRELITI IH SA SOKOM KOJE SU PUSTILE.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

4

Sastojci

    • 1250 g manja korena rena ili 2 veća
    • 250 g soli
    • 250 g šećera
    • 100 ml pola glavice belog luka
    • pola kesice konzervansa
    • svežeg peršuna
    • 4 seckani orasi
    • 1 veza pola kafene kašicice konzervansa
Ključne reči: