Toggle Navigation

 

Ravioli primavera

Evo još jednog predloga za sve ljubitelje testenine

Priprema

Crni luk iseckati sitno, šargarepu i papriku na trake, paradajz na kockice, pečurke na listiće, beli luk iseckati sitno, a tikvicu na kocke. Raviole skuvati u slanoj kipućoj vodi sa kašičicom ulja. Na ulju uprziti crni i beli luk, dodati šargarepu i tikvice. Posoliti i promešati. Dodati šampinjone, papriku i paradajz. Začiniti ruzmarinom i bosiljkom. Dinstati oko deset minuta. Pred kraj dinstanja dodati kiselu pavlaku još malo promešati pa skloniti sa vatre. Sosom preliti oceđene raviole.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ukidaki

Sastojci

    • 1 glavica crnog luka
    • 1 šargarepa
    • 1 paradajz
    • 1 paprika
    • 150 g šampinjona
    • 2 cena belog luka
    • 1 kašicica bosiljka
    • 1 kašicica ruzmarina
    • so
    • maslinovo ulje
    • 100 g kisele pavlake