Toggle Navigation

 

Crvena čorba od kupusa

Interesantan ručak

Priprema

U 2 l vode kuvajte meso isečeno na kockice (oko pola sata) zajedno sa biberom, lovorom i kockom za supu. šargarepu isecite na kolutove, kupus na rezance pa spustite u šerpu u kojoj se meso kuva. Zajedno kuvajte još oko pola sata.Posolite, pobiberite i začinite sirćetom i šećerom. Čorbi dodajte iseckanu kiselu cveklu i kuvajte još deset minuta. Pre služenja čorbu pospite seckanim peršunom.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

vlada nis

Sastojci

    • 300 g teletine
    • 250 g šargarepe
    • 750 g slatkog kupusa
    • 100 g kisele cvekle
    • 2 kašike sirćeta
    • 3 lovorova lista
    • 5 zrna bibera
    • seckan peršun