Toggle Navigation

 

Domaće kobasice

Bolje nego u mesari....

Plativoo
Priprema

Pomešati svinjsko i juneće mleveno meso, dodati so i mlevenu papriku i dobro umesiti. U medjuvremenu samleti beli luk i dodati ga zajedno sa vodom prethodno umešenoj masi. Sve ponovo dobro umesiti, stavljati u mašinu za pravljenje kobasica i puniti pripremljena jagnjeća creva. Kobasice peći na rostilju ili ih ispržiti u vrelom ulju.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

radicabp

Sastojci

    • 1 kg svinjskog mlevenog mesa
    • 500 g junećeg mlevenog mesa
    • 20 g soli
    • 20 g mlevene crvene paprike
    • 2 cena belog luka
    • 2 dl vode
    • 10 metara jagnjećih creva