Toggle Navigation

 

Karadordeve šnicle

Šnicle sa svinjskim mesom.

Plativoo
Priprema

šnicle dobro istanjiti, posoliti, i ostaviti da malo odstoje. Unutrašnju stranu šnicle premazati senfom, izrendati ili iseci tanko malo kackavalja, staviti odrezak šunke, urolati meso, pricvrstiti cackalicama da se ne otvara prilikom prženja. U šerpu staviti malo više ulja i zagrejati. Meso uvaljati u brašno, pa u umucena jaja, pa u prezle i pržiti dok ne porumeni. Umesto šunke možete staviti slaninu, a možete dodati i kajmak umesto kackavalja.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

anavlada

Sastojci

    • senf
    • 100 g kačkavalja
    • 100 g šunke
    • 2-3 jaja
    • so
    • ulje
Ključne reči:
svinjetina kackavalj šunka senf jaja