Toggle Navigation

 

Piletina sa povrćem

Kuvana piletina bez kožice, jedno je od najpoželjnijih dijetalnih jela. Možete je kombinovati sa bilo kojim vama omiljenim, povrćem.

Priprema

Skuvati piletinu sa koje ste prethodno odstranili kožu. Kuvati u začinima koje volite. Kad se skuva, odvojiti od kosti i isjeckati na manje komadiće. Skuvati povrće na pari, samo posoliti, poređati na tanjir, dodati kuvano jaje za ukras i marinadu od bijeog luka, maslinovog ulja i limunovog soka.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Vreme pripreme

80 min.

Autor:

ZoricaDjukic

Sastojci

    • pileće meso
    • povrće
    • kuvano jaje
    • belog luka
    • maslinovo ulje
    • limun