Toggle Navigation

 

Rižoto iz moje kuhinjice

Brzo se sprema, a veoma je ukusan

Priprema

Iseckati luk, šargarepu i meso i prziti na jakoj vatri uz stalno mešanje. Dodati sitno seckan beli luk. Kada se uprži, dodati paradajz, ajvar, origano, so, biber i lagano dinstati. Istovremeno posebno skuvati pirinač u slanoj vodi. Pomešati pirinač i meso i još par minuta propržiti.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ivankaci

Sastojci

    • 1 crni luk
    • 2 šargarepe
    • 4 cena belog luka
    • 500 g graška
    • 1 dl paradajz soka
    • 1 kašika ajvara
    • 120 g pirinča
    • biber
    • so
    • origano
    • 1 kašika maslinovog ulja za prženje