Toggle Navigation

 

Šaran na pirinču

Veoma ukusan ručak.

Plativoo
Priprema

Na ulju ispržiti sitno iseckan crni luk. Dodati očišćenu i na kockice isečenu papriku, posoliti, promešati pa dodati opran pirinač. Promešati 2-3 minuta pa naliti supom. Dodati peršun pa dinstati oko 20 minuta. šnicle šarana oprati i posoliti sa obe strane po malo. Pirinač sipati u nauljenu vatrostalnu posudu, preko njega složiti šnicle šarana, posuti alevom paprikom pa peći na 200 stepeni oko četrdeset minuta.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ukidaki

Sastojci

    • 6 pecenih paprika
    • šnicle šarana
    • 1 veca glavica crnog luka
    • 1 šolja pirinča
    • 1 kocka za supu
    • 1 kašicica seckanog peršuna
    • so
    • ulje