Toggle Navigation

 

Šnicle sa lukom

Ukusne šnicle posle kojih ćete ostati pod utiskom...

Plativoo
Priprema

Iseći luk i staviti u veći tiganj, a preko njega poredjati šnicle, začiniti i naliti vodom. Kuvati sat ipo vremena, na laganoj vatri, i neprestano dolivati vodu da jelo ne bi zagorelo. Posuti seckanim peršunom i vlašcem i 15 minuta pred kraj kuvanja pustiti da voda ispari. Kada preostane vrlo malo vode, šnicle posuti crvenom mlevenom paprikom, sa obe srane, da bi se napravio saft. šnicle skloniti sa šporeta i  poslužiti uz pržene ili pečene krompiriće.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

anavlada

Sastojci

    • so
    • biber
    • suvi zacin
    • peršun
    • vlašac
    • voda