Toggle Navigation

 

Svinjske šnicle sa povrćem

Brza priprema uz dosta povrća

Plativoo
Priprema

šnicle isklofati (rastanjiti tučkom za meso), posoliti, pobiberiti, ostaviti da malo odstoje. Jednu stranu šnicle uvaljati u brašno i pržiti na ulju dok ne porumene. U medjuvremenu iseckati luk, tikvice i šargarepu. Izvaditi meso i u to ulje u kome su se pržile usuti povrće, pržiti dok luk ne porumeni, dodati paradajz i dinstati još 5 minuta. Sve preliti preko mesa, dodati ruzmarin i još malo prodinstati.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Vreme pripreme

40 min.

Autor:

ivankaci

Sastojci

    • 600 g svinjskih šnicli
    • 600 g crnog luka
    • 5 cenova belog luka
    • 2 tikvice
    • 5 manjih šargarepa
    • so
    • biber
    • 2 oguljena veća paradajza
    • ruzmarin