Toggle Navigation

 

Punjeni paradajz

Brzo..sočno...fino..i preeeeeeukusno...probajte

Plativoo
Priprema

Zagrejati rernu na 220*C. Oprati paradajz, odrezati "poklopac" i izdubiti sredinu. Blago posoliti, i okrenuti da izađe suvišna tečnost. nakon što se tečnost iz paradajza ocedila, staviti paradajz na papir za pečenje, i okrenuto ubaciti u rernu na 3-5 minuta. Spanać (špinat) očistiti, i blago usitniti, a zatim ga blanširati na jačoj vatri. U zdjeli (posudi) pomješati spanać (špinat), sir i sve začine, napuniti paradajz, ali ostaviti malo na vrhu praznine i staviti jaje (na vrh paradajza), a po želi možete dodati i malo ribanog sira (toplljivog). Staviti u rernu toliko dugo dok se jaje ne "ispeče" iiiiiiiii to je to :D

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

Bubby

Sastojci

    • 2 jaja
    • 2 paradajza (veca)
    • 1 šolja spanaća (špinata)
    • so
    • biber
    • bosiljak
    • origano
Ključne reči:
paradajz jaje sir zacini spanac