Toggle Navigation

 

Moje Brassoi pečenje

Pileći file, pomfrit i dosta začina !

Priprema

Crni luk iseći na rebarca, papriku i meso na kockice i sve zajedno lagano ispržiti. Dodati suvi biljni začin, so, biber, ljutu crvenu tucanu papriku, beli luk, kečap, origano i bosiljak. Propržiti i doliti malo vode, dinstati jos 2-3 minuta. Istovremeno pržiti krompir u drugoj tavi. Oba jela treba da su gotova u isto vreme. Krompir preliti sa mesom, promešati i servirati vruće!

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ivankaci

Sastojci

    • 2 manje glavice crnog luka
    • 1 paprika
    • 1 kašicica tucane paprike
    • 1 kašika kečapa
    • so
    • biber
    • beli luk
    • origano
    • bosiljak
    • 1 kg krompira