Toggle Navigation

 

Punjeni argentinski ćevap

Služiti toplo, tartar sos super ide uz to

Priprema

Oljuštiti bareni krompir i izrendati, dodati meso, seckani luk, jaje, žumance, prašak za pecivo, biljni začin, biber i sve dobro umesiti. Komad smese rastanjiti dlanovima staviti na njega štapić kačkavalja i štapić šunke i formirati ćevap. Staviti u brašno, belance i prezlu i pržiti na zagrejanoj masnoći.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

aleksa

Sastojci

    • 300 g mlevenog mešanog mesa
    • 300 g barenog krompira
    • 1 glavica crnog luka
    • 3 cena belog luka
    • 1 žumance
    • 1 celo jaje
    • biljni začin
    • biber
    • 1 belance
    • brašno
    • prezla
    • 200 g kačkavalja
    • 200 g šunke