Toggle Navigation

 

Teleće šnicle u pavlaci

Ukusne teleće šnicle...

Priprema

Na zagrejanom maslacu ispržiti teleće šnicle sa obe strane (pržiti ih po 5 minuta). šnicle izvaditi iz tiganja, pa u tiganju propržiti sitno iseckan crni luk. Vratiti šnicle u tiganj, dodati pavlaku umućenu sa sokom od limuna i brašnom. Posoliti, promešati i dinstati na laganoj vatri petnaestak minuta. šnicle u sosu služiti sa barenim brokolijem i svežim rotkvicama.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

vlada nis

Sastojci

    • 5 telecih šnicli
    • sok od 1/2 limuna\n
    • 250 g kisele pavlake
    • 3 kašike brašna
    • 40 g maslaca (putera)
    • 1 glavica crnog luka
    • 300 g barenog brokolija