Toggle Navigation

 

Jasminine vanila kocke

Predivne i brze kremaste kocke za sve ljubitelje kremastih kolača lako i brzo se pripremaju.

Plativoo
Priprema

Kora:  Umutiti jaja i šećer, dodati mleko, brašno i kakao, izmešati lagano kašikom i ispeći koru. Pečenu koru preseći na dva dela.

Fil:  Skuvati puding sa mlekom i šećerom, pa dodati želatin. Želatin pre stavljanja u puding potopiti u hladnoj vodi 2-3 min. Preseći koru na pola,  filovati kolač i preliti glazurom od čokolade.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

Jasmina Agic

Sastojci

    • 5 jaja
    • 5 kašika šećera
    • 5 kašika brašna
    • 2 kašike kakao praha
    • 3 kašike mleka
    • 2 Dr.Oetker pudinga od vanile
    • 600 ml mleka
    • 8 kašika šećera
    • 3 kesice dr.oetker želatina
    • 100 g čokolade za kuvanje
Ključne reči:
jaja šecer brašno kakao puding