Toggle Navigation

 

Stašin kolač

Kolač bez jaja - odličan za sve prilike, brzo se pravi, a još brže pojede!

Priprema

Umutiti sve sastojke za testo i peći na 200 stepeni. Vruć kolač premazati džemom od višanja i preliti glazurom. Ohladiti u frizideru.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Vreme pripreme

60 min.

Autor:

ivankaci

Sastojci

    • 3 jogurta od 2 dl
    • 3 caše čaša od jogurta šecera
    • 3 caše oštrog brašna
    • 3 kafene kašičice sode bikarbone
    • 1 dl ulja
    • 3 supene kašike kakaa
    • 1 tegla džema od višanja
    • 100 g putera
    • 200 g crne čokolade
    • 2 kašike ulja
    • 1 vanil-šecer
    • 5 kašika mleka