Toggle Navigation

 

Grašak sa pilećim belim mesom

Mlado povrće sa posnim mesom.

Plativoo
Priprema

Meso iseckati na kockice. Luk, praziluk i šargarepu takodje iseckati. Sipati kašiku ulja u šerpu, ispržiti luk, praziluk i meso, stalno mešajući. Dodati grašak, šargarepu i krompir, propržiti, posuti brašnom, dodati začine, kečap, dosuti 1 dl vode i lagano dinstati. U toku dinstanja,stalno dodavati po malo vode dok povrće ne omekša.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ivankaci

Sastojci

    • 1 glavica crnog luka
    • 1 manji praziluk
    • 400 g graška
    • 2 šargarepe
    • 10 malih krompira
    • 1 kašika brašna
    • 1 kašika kečapa
    • so