Toggle Navigation

 

Kupus sa pivom i kimom

Ovo je veoma neobičan spoj namirnica-ja sam se usudila probati-preukusno je!

Priprema

Kobasice kratko ispržiti u gril tiganju. Kupus staviti da se dinsta isečen na rezance. Posoliti, začiniti kimom i ruzmarinom. Dinstati oko pola sata. U vatrostalnu posudu sipati kupus, preko njega staviti kobasice. Promešati med i senf, pa preliti jelo. Sipati pivo, a preko staviti listiće maslaca. Zatvoriti folijom i peći na 200*C oko 15 minuta. Skinuti foliju, pa jelo peći još oko pola sata.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ukidaki

Sastojci

    • 250 g roštilj kobasica
    • 1 kašicica kima
    • so
    • biber
    • 40 g maslaca
    • 1 kašika meda
    • 2 kašicice senfa
    • 1 kašicica ruzmarina
Ključne reči:
kupus kobasice kim ruzmarin pivo