Toggle Navigation

 

Jelenina voćna torta

Osvežavajuće a ne goji

Priprema

U jednu polovinu testa stavimo rastopljenu čokoladu i pečemo odvojeno kao žutu i braon koru. Kada su kore gotove pravimo fil. Fil: U 1 l mleka skuvamo: 2 pudinga od vanile i ostavimo da se ohladi. U medjuvremenu izmutimo puter sa 100 g šećera u prahu i dodamo ohladjeni puding. U tu masu stavljamo seckane banane, ananas i sve dobro izmesamo varjačom. Redjamo neizmenično kore i fil i još izmedju kora možemo stavljati voće. Ukrasimo šlagom.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

takimaki

Sastojci

    • 3 žumanceta
    • 3 kašike vruce vode
    • 5 kašika brašna
    • 6 kašika šećera
    • 1 l mleka
    • 2 pudinga od vanile
    • 1 puter
    • 100 g šećera
    • ananas
    • banane