Toggle Navigation

 

Neodoljiva bela torta

Neodoljiva torta koja se veoma brzo priprema.

Plativoo
Priprema

U 1 litri mleka skuvajte 15 kašika šećera , 3 pudinga od vanile, i ostavite da se dobro ohladi. Umutite margarin i šećer u prahu, u jednoj posudi, a u drugoj 300 g šlaga sa 2 dl hladne mineralne vode. U ohladjen puding dodajte umućen margarin i dobro izmiksajte. Zatim dodajite umućen šlag mešajući varjačom, onda pavlaku i na kraju izrendajte belu milka čokoladu. Filujte korice i ukrasite sa umućenih 200 g šlaga i 1,5 dl hladne meneralne vode. Ostavite da se dobro ohladi u frižideru.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

Maja31

Sastojci

    • 1 pakovanje korica za rozen tortu
    • 1 l mleka
    • 3 kesice pudinga od vanile
    • 250 g margarina
    • 15 kašika šećera
    • 200 g šećera u prahu
    • 500 g šlaga
    • 1 kisela kisela pavlaka
    • 100 g bele milka čokolade