Višnje izgnječiti sa viljuškom ili izmiksati u blenderu.
Zatim dodati šećer u prahu, sir i sve dobro izmešati.
Uliti jogurt i lagano sve sjediniti. Na dno čaše sipati malo topinga i krem rasporediti u 4 čaše.
Na vrh staviti po jednu lepu višnju i preliti topingom.
Porcija za odraslu osobu - 160 g
Energetska vrednost porcije - 160 kcal
Natrijum - 50 mg
Masti - 2 g
Masti (%) - 8 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 5 mg
Belančevine - 8 g
Belančevine (%) - 19 %
Ugljeni hidrati - 30 g
Ugljeni hidrati (%) - 73 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 80 g
Energetska vrednost porcije - 80 kcal
Natrijum - 25 mg
Masti - 1 g
Masti (%) - 4 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 2.5 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 9.5 %
Ugljeni hidrati - 15 g
Ugljeni hidrati (%) - 36.5 %
Vlakna - 1 g