Toggle Navigation

 

Pasulj iz mog lonca

Jede se zimi, leti, prazan, kuvan, pečen, zapečen...i uvek prija!

Plativoo
Priprema

Uveče potopiti pasulj. Drugi dan odliti vodu. Sitno iseckati crni luk, beli luk, a peršun, šargarepu i celer iseći na kolutove ili komadiće. U ekspres lonac staviti meso, kobasice, povrće, paradajz sok, lovor list, biber u zrnu. Kada je sve skuvano, u vodi razmutiti slatku ili ljutu alevu papriku, nasuti u pasulj i kuvati još par minuta.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ivankaci

Sastojci

    • 500 g pasulja
    • 2 glavice crnog luka
    • 4 cena belog luka
    • 1 veci celer
    • 2 peršuna
    • 3 šargarepe
    • 1 dl paradajz soka
    • 2 ravne kašike aleve paprike