Toggle Navigation

 

Pasulj iz mog lonca

Jede se zimi, leti, prazan, kuvan, pečen, zapečen...i uvek prija!

Priprema

Uveče potopiti pasulj. Drugi dan odliti vodu. Sitno iseckati crni luk, beli luk, a peršun, šargarepu i celer iseći na kolutove ili komadiće. U ekspres lonac staviti meso, kobasice, povrće, paradajz sok, lovor list, biber u zrnu. Kada je sve skuvano, u vodi razmutiti slatku ili ljutu alevu papriku, nasuti u pasulj i kuvati još par minuta.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ivankaci

Sastojci

    • 500 g pasulja
    • 2 glavice crnog luka
    • 4 cena belog luka
    • 1 veci celer
    • 2 peršuna
    • 3 šargarepe
    • 1 dl paradajz soka
    • 2 ravne kašike aleve paprike