Toggle Navigation

 

Čorba od kukuruza

Lagana i ukusna čorbica

Priprema

1. Na ulju i maslacu dinstati sitno iseckan crni i beli luk i rendani celer. Dinstati oko deset minuta, pa dodati sitno isečenu piletinu i kukuruz, posoliti, pobiberiti, pa dinstati još pet minuta. 2. Naliti supom i mlekom i kuvati dok sastojci ne omekšaju.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Vreme pripreme

30 min.

Autor:

ukidaki

Sastojci

    • 100 g maslaca
    • 1 kašika maslinovog ulja
    • 1 glavica crnog luka
    • 2 cena belog luka
    • 150 g piletine (odvojene od kostiju)
    • 300 g kukuruza
    • 7 dl pileće supe (kocka)
    • so
    • biber
    • peršun
Ključne reči:
puter celer piletina kukuruz mleko