Toggle Navigation

 

Talijanske pancerote

Testo hrskavo a fil kremast...

Plativoo
Priprema

Pomešajte brašno, so, prašak za pecivo. Na sredini napravite udubljenje i u njega sipajte jogurt i istopljeni margarin. Dodajte jaje i umesite testo postepeno dodajući vodu. Sir izgnječite viljuškom, dodajte jaje, seckanu šunku, pavlaku, peršun i usitnjene šampinjone. Sve dobro promešajte. Testo tanko razvucite i secite na kvadrate željene veličine. Na sredinu stavite nadev, a krajeve složite kao pismo. Složite pancerote u podmazan pleh, svaku premažite umućenim jajetom i prelijte kašičicom istopljenog margarina.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Vreme pripreme

60 min.

Sastojci

    • 250 g margarina
    • 2 dl jogurta
    • 2 dl mlake vode
    • 2 kašicice soli
    • jaje
    • 1 kg brašna
    • 250 g sira
    • jaje
    • 150 g šunke
    • 3 kašike kisele pavlake
    • 100 g mariniranih šampinjona
    • 100 g margarina
    • jaje