Toggle Navigation

 

Krompirići

Kao večera ili kao toplo predjelo.

Priprema

1.Krompire dobro operemo i zasečemo na svakih 3 mm.

2.Dobro ih premažemo uljem , i u rezove, posolimo i poređamo u tepsiju koja ja obložena pek-papirom. Pečemo na 200 stepeni oko 50 minuta.

3.Kada je krompir omekšao izvadimo iz rerne i u svaki rez naizmenično ređamo režnjeve kobasice,  luka, šunke, sira.

4.Vratimo u rernu da se zapeče.

5.Služimo uz salatu.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Vreme pripreme

60 min.

Autor:

timi80

Sastojci

    • 10 krompira iste velicine
    • šunka
    • kobasica
    • sir
    • crni luk
Ključne reči:
krompir kobasica luk sir šunka