Toggle Navigation

 

Prelivene pitice

Umesto pavlake možete koristiti švapski sir.

Priprema

Kačkavalj i salamu izrendati a kečap pomešati sa origanom. Uzeti dve kore, poprskati sa malo ulja i staviti jednu na drugu. Premazati kečapom i posuti salamom. Staviti 2 kore poprskane uljem, premazati kečapom i posuti kačkavaljem. Na kraju staviti 2 kore poprskane uljem, premazati kečapom i posuti mešavinom salame i kačkavalja. Uviti rolat. Na isti nacin pripremiti još jedan rolat. Rolate iseći na parčad širine 3 cm i poređati ih u pleh obložen papirom za pečenje. Umutiti jaja sa pavlakom pa na svako parče staviti po jednu kašiku smese. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne porumeni.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

ivana pesic

Sastojci

    • 12 kora za pitu
    • 400 g kačkavalja
    • 400 g salame
    • 400 g kečapa
    • 2 jajeta
    • 1 kisela pavlaka
    • ulje
    • origano