Biftek iseći na manje komade. Odvojiti polovinu slanine, obmotati svaki komad bifteka i ispeći u tiganju na zagrejanom maslinovom ulju. Ananas oljuštiti, iseći na štapiće, obmotati ostatkom slanine i takođe izgrilovati. Servirati biftek i ananas na tanjir, ukrasiti i poslužiti uz ražani hleb.
Porcija za odraslu osobu - 360 g
Energetska vrednost porcije - 590 kcal
Natrijum - 1340 mg
Masti - 27 g
Masti (%) - 42 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 128 mg
Belančevine - 37 g
Belančevine (%) - 25 %
Ugljeni hidrati - 49 g
Ugljeni hidrati (%) - 33 %
Vlakna - 7 g
Porcija za odraslu osobu - 180 g
Energetska vrednost porcije - 295 kcal
Natrijum - 670 mg
Masti - 13.5 g
Masti (%) - 21 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 64 mg
Belančevine - 18.5 g
Belančevine (%) - 12.5 %
Ugljeni hidrati - 24.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 16.5 %
Vlakna - 3.5 g