Umutiti jaja, posoliti, pobiberiti, posuti origanom, dodati ulje i bareni pirinač, promešati i sjediniti.
U drugoj činiji izmešati iseckane šampinjone, prašku šunku, 200 g rendanog trapista i kečap, promešati i pripremiti fil.
Kalup posuti prezlom, staviti polovinu smese od pirinča, premazati filom i dodati preostalu količinu pirinča.
Preko torte narendati preostali trapist i peći u rerni zagrejanoj na 200°C oko pola sata.
Porcija za odraslu osobu - 185 g
Energetska vrednost porcije - 375 kcal
Belančevine - 36 g
Belančevine (%) - 19 %
Masti - 40 g
Masti (%) - 48 %
Zasićene masti - 15 g
Holesterol - 226 mg
Ugljeni hidrati - 52 g
Ugljeni hidrati (%) - 33 %
Natrijum - 1464 mg
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 92.5 g
Energetska vrednost porcije - 187.5 kcal
Belančevine - 18 g
Belančevine (%) - 9.5 %
Masti - 20 g
Masti (%) - 24 %
Zasićene masti - 7.5 g
Holesterol - 113 mg
Ugljeni hidrati - 26 g
Ugljeni hidrati (%) - 16.5 %
Natrijum - 732 mg
Vlakna - 1.5 g