Umutiti belanca u čvrst sneg. Uz stalno mućenje dodavati šećer u prahu, brašno, kokos i prašak za pecivo.
Pleh obložiti pek papirom, rasporediti smesu i ispeći u rerni na 200*C, oko 25 minuta. Pečenu i ohlađenu koru preseći po dužini na dva dela.
Umutiti penasto žumanca sa šećerom u prahu na pari. U prohlađen krem dodati izrađen margarin, vanil-šećer i liker od kokosa.
Staviti koru na tacnu, premazati filom, utisnuti polovine rafaelo kugli, preklopiti drugom korom i dekorisati tortu šlagom.
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 5 %
Masti - 25 g
Masti (%) - 58 %
Zasićene masti - 15 g
Holesterol - 106 mg
Ugljeni hidrati - 35 g
Ugljeni hidrati (%) - 37 %
Natrijum - 185 mg
Vlakna - 3 g
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 2.5 %
Masti - 12.5 g
Masti (%) - 29 %
Zasićene masti - 7.5 g
Holesterol - 53 mg
Ugljeni hidrati - 17.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 18.5 %
Natrijum - 92.5 mg
Vlakna - 1.5 g