File i tikvice iseći na kocke.
Na žice za ražnjiće stavljati komade mesa, tikvica i čeri paradajz.
Začiniti ih i peći ražnjiće na zagrejanom maslinovom ulju.
Rukolu preliti sokom od limuna i maslinovim uljem, staviti na tanjir, posuti listićima parmezana i preko nje servirati ražnjiće.
Porcija za odraslu osobu - 250 g
Energetska vrednost porcije - 280 kcal
Belančevine - 29 g
Belančevine (%) - 42 %
Masti - 16 g
Masti (%) - 52 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 86 mg
Ugljeni hidrati - 4 g
Ugljeni hidrati (%) - 6 %
Natrijum - 310 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 125 g
Energetska vrednost porcije - 140 kcal
Belančevine - 14.5 g
Belančevine (%) - 21 %
Masti - 8 g
Masti (%) - 26 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 43 mg
Ugljeni hidrati - 2 g
Ugljeni hidrati (%) - 3 %
Natrijum - 155 mg
Vlakna - 1 g