> Krompir bolonjez



Sveže mleveno meso je lako kvarljiva namirnica i zato je treba upotrebiti u roku od 24 časa, a duboko zamrznuto čuvati najduže 2 meseca. Prženo mleveno meso u frižideru se može čuvati do 2 dana, a duboko zamrznuto 3-4 meseca.


Autor: Kuhinjica Broj osoba:4

Sastojci


600 g

krompira

600 g

mlevenog svinjskog mesa

150 g

praziluka

150 g

šampinjona

100 g

šargarepe

3 čena

belog luka

150 g

paradajz pelata

100 ml

soka od paradajza

15 g

meda

4 kašike

maslinovog ulja

40 g

parmezana

10 g

putera

3 kašike

brašna

200 ml

obranog mleka

dodatak jelu

so

muskatni orasčić

biber

300 g

raženog hleba



Koji je Vaš komentar?

Prijavi se.

Već si kuhinjicin korisnik? Prijavi se!

Kako je Vama uspeo ovaj recept

Pošalji nam tvoju sliku ovog jela!



> pogledajte još


> pogledajte još iz enciklopedije