Toggle Navigation

 

Meksička salata

Idealna i uz predjelo i uz pecenje:))

Priprema

Pečenu crvenu papriku oljuštiti, oprati i ocediti. Kad se ocedi, iseckati na štapiće. Prašku šunku, pečenicu, krastavčiće i kačkavalj takođe iseckati na štapice, tj.žilijen. U činiji pomešati sve sastojke, dodati kečap, majonez i izdrobljeni kikiriki, sve sjediniti i ostaviti u frizider na hlađenje. Ova salata je idealna i kao predjelo i uz pečenje.

Procentualna zastupljenost u energetskoj vrednosti porcije

Nutritivne vrednosti:

Nutritivne vrednosti:

Broj osoba

0

Autor:

PCELICA

Sastojci

    • 8 pecenih crvenih paprika
    • 300 g praške šunke
    • 100 g pečenice ili pršute
    • 300 g kiselih krastavčića
    • 150 g kačkavalja
    • 2 kašike kečapa
    • 200 g slanog kikirikija
    • 400 g majoneza