Sipati vodu u šerpu i ostaviti da proključa. kad voda proključa staviti makarone i kuvati na tihoj vatri oko 15 minuta. Meso sitno iseći i kratko propržiti na vrelom ulju. Pečurke sitno iseći, a krastavce izrendati. Dodati pečurke u tiganj sa mesom, promešati i nastaviti sa kuvanjem. U činijici pomešati gustin i vodu, sipati u tiganj i promešati. dodati krastavce, senf, pripremljen gustin, promešati i kratko prokuvati dok se jelo ne zgusne. Gotove makarone procediti, sipati ragu, začiniti i servirati na tanjir.
Porcija za odraslu osobu - 300 g
Energetska vrednost porcije - 400 kcal
Natrijum - 790 mg
Masti - 13 g
Masti (%) - 30 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 61 mg
Belančevine - 30 g
Belančevine (%) - 31 %
Ugljeni hidrati - 34 g
Ugljeni hidrati (%) - 39 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 150 g
Energetska vrednost porcije - 200 kcal
Natrijum - 395 mg
Masti - 6.5 g
Masti (%) - 15 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 30.5 mg
Belančevine - 15 g
Belančevine (%) - 15.5 %
Ugljeni hidrati - 17 g
Ugljeni hidrati (%) - 19.5 %
Vlakna - 1.5 g