Razmutiti želatin. Jagode procediti, iseckati, staviti u šerpu, dodati šećer i kratko prokuvati. Dodati želatin, kratko prokuvati i žele prohladiti.
Puniti modlice do pola želeom i ostaviti u frižider (i preostali žele staviti u frižider).
Rastopiti čokoladu i prohladiti.
Izvaditi modlice iz frižidera, pa preko želea staviti prohlađenu čokoladu i preostali žele.
Ostaviti u frižider da se stegne.
Crvena srca pažljivo izvaditi iz modlica i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 190 g
Energetska vrednost porcije - 400 kcal
Belančevine - 15 g
Belančevine (%) - 14 %
Masti - 8 g
Masti (%) - 18 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 7 mg
Ugljeni hidrati - 75 g
Ugljeni hidrati (%) - 68 %
Natrijum - 30 mg
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 95 g
Energetska vrednost porcije - 200 kcal
Belančevine - 7.5 g
Belančevine (%) - 7 %
Masti - 4 g
Masti (%) - 9 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 3.5 mg
Ugljeni hidrati - 37.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 34 %
Natrijum - 15 mg
Vlakna - 1.5 g