Penasto umutiti belanca, dodati šećer i mutiti dok se šećer ne rastopi. Dodati mlevene orahe, varjačom promešati smesu i podeliti na tri dela.
Kalup obložiti papirom za pečenje, sipati masu i ispeći kore u rerni zagrejanoj na 200*C, oko 15 minuta.
Šećer karamelizovati i premazati kore.
Čokoladu rastopiti sa margarinom i premazati preko karamelizovanog šećera.
Žumanca umutiti sa šećerom u prahu, skuvati na pari i kada se ohladi dodati umućen puter i margarin.
Filom premazati kore i tortu, dekorisati po želji i ostaviti na hladno da se stegne.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 410 kcal
Belančevine - 6 g
Belančevine (%) - 6 %
Masti - 28 g
Masti (%) - 59 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 137 mg
Ugljeni hidrati - 37 g
Ugljeni hidrati (%) - 35 %
Natrijum - 128 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 205 kcal
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 3 %
Masti - 14 g
Masti (%) - 29.5 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 68.5 mg
Ugljeni hidrati - 18.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 17.5 %
Natrijum - 64 mg
Vlakna - 0.5 g