Stabljike celera iseći na kockice, papriku na tračice, žilijen, a crni luk na rebarca.
U dublju činiju staviti povrće, dodati pasulje, seckan peršunov list, limunov sok, ulje i so.
Promešati salatu i ostaviti u frižider do služenja.
Porcija za odraslu osobu - 190 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Natrijum - 356 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 31 %
Zasićene masti - 2 g
Belančevine - 10 g
Belančevine (%) - 18 %
Ugljeni hidrati - 28 g
Ugljeni hidrati (%) - 51 %
Vlakna - 8 g
Porcija za odraslu osobu - 95 g
Energetska vrednost porcije - 110 kcal
Natrijum - 178 mg
Masti - 4 g
Masti (%) - 15.5 %
Zasićene masti - 1 g
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 9 %
Ugljeni hidrati - 14 g
Ugljeni hidrati (%) - 25.5 %
Vlakna - 4 g