> Leptir stek



Semenke nara najlakše ćete očistiti tako što ćete nar prerezati na pola (poprečno) a zatim kašikom udarati odgore kako bi semenke cele ispale iz svojih udubljenja. Nar držite iznad posude u koju će semenke upasti.


Autor: Kuhinjica Broj osoba:4

Sastojci


600 g

teletine

300 g

šampinjona

100 ml

neutralne pavlake

50 ml

kisele pavlake

2 kašike

vorčester sosa

100 g

nara

3 kašike

ulja

so

biber

120 g

sira za topljenje

50 ml

slatke pavlake (za dekorisanje)

300 g

crnog hleba



Koji je Vaš komentar?

Prijavi se.

Već si kuhinjicin korisnik? Prijavi se!

Kako je Vama uspeo ovaj recept

Pošalji nam tvoju sliku ovog jela!



> pogledajte još


> pogledajte još iz enciklopedije